Samsvar med EU-lovgivning (GDPR)

Kaspersky Safe Kids overholder vilkårene i Personvernforordningen (GDPR) i alle regioner der programmet distribueres.

Før du installerer Kaspersky Safe Kids, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkårene og betingelsene som kreves for å bruke programmet: lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen. Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere, bekrefter du at du er i alderen som kreves for å installere Kaspersky Safe Kids. Du vil også bli bedt om å godta meddelelsen om databehandling for markedsføringsformål, som gjør at Kaspersky kan tilby deg ekstra fordeler. Hvis du velger å godta denne meddelelsen, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt i programinnstillingene.

Trekk tilbaket samtykket for meddelselsen om databehandling til markedsføringsformål

Til toppen